Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Bel (0594) 51 20 73 of mail info@cnossenleekstermeer.nl

'Kamperen met een groep in een natuurlijke omgeving.'

Instucteurs

Maak kennis met de leiding van het Water Adventure Camp

Ons team zal dit jaar bestaan uit Birgit, Sammy, Jasper, Meine en Anniek!
In juli 2017 gaan wij beginnen met het opbouwen van het Water Adventure Camp, we hebben er zin in!!

Anniek

Hallo Waccers! Mijn naam is Anniek en ik ben vierentwintig jaar oud. Ik ben sinds kort afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar ik de Academische Pabo heb gevolgd. Vanaf komend jaar kan ik aan het werk als juf op de basisschool! In mijn vrije tijd hockey ik graag en vind ik het leuk om het water op te gaan om bijvoorbeeld te gaan windsurfen. Ik heb enorm veel zin in het Water Adventure Camp en we gaan er een leuke tijd van maken met zijn allen. Tot snel!

Birgit

Hoi allemaal, ik ben Birgit. Ik ben twintig jaar oud en studeer verpleegkunde. Mijn grootste hobby’s zijn zeilen en surfen! Ik ben dus ook veel op het water te vinden. Samen met julllie gaan we een zomer vol leuke, gezellige en spectaculaire kampen tegemoet!

Meine

Hé Waccers! Ik ben Meine, tweeëntwintig jaar en mijn hobby’s zijn (wind)surfen en het maken van muziek. Momenteel volg ik de opleiding PABO, een opleiding om uiteindelijk docent te worden. Nu is het zomervakantie, dus tijd voor een aantal avontuurlijke kampen. Ik heb er zin in! Vooral in het samen windsurfen en maken van een kampvuur.

Sammy

Mijn naam is Sammy en ik ben negentien jaar. Windsurfen, snowboarden, zeilen en gitaarspelen zijn mijn grootste hobby's. Op dit moment ben bezig met de HAVO. Windsurfen doe ik nu voor het vijfde jaar en is dan ook helemaal mijn ding! Het Water Adventure Camp van Cnossen Leekstermeer begeleiden vindt ik dan ook helemaal te gek! Zie jullie snel op het water!