Maak kennis met de instucteurs van het Water Adventure Camp | Cnossen Leekstermeer

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Bel (0594) 51 20 73 of mail info@cnossenleekstermeer.nl

'Internetten op de kampeerplaats en in het restaurant '
'Zwemmen in subtropisch zwemkasteel Nienoord'
'Comfortabel overnachten midden in de natuur van Drenthe'
'Kamperen met een groep in een natuurlijke omgeving.'
'Onze walbegeleiding staat voor u klaar'
'Download nu onze APP!'

Instucteurs

Maak kennis met de leiding van het Water Adventure Camp

Ons team zal dit jaar bestaan uit Anniek, Birgit, Sammy, Hidde, Rosa en Lianne
In juli 2017 gaan wij weer beginnen met het opbouwen van het Water Adventure Camp, we hebben er zin in!!

Anniek

Hallo WACcers!

Ik ben Anniek en ik ben 24 jaar oud. Met heel veel plezier zal ik dit jaar voor de tweede keer het WAC begeleiden. Ik ben afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar ik de Academische Pabo heb gevolgd, met als vervolg een master Onderwijskunde. Vanaf september zal ik full-time als juf op de basisschool gaan werken.In mijn vrije tijd hockey ik graag en vind ik het leuk om het water op te gaan om bijvoorbeeld te gaan windsurfen. Ik heb enorm veel zin in het Water Adventure Camp en we gaan er een leuke tijd van maken met zijn allen. Tot snel!

Birgit

Hoi allemaal, ik ben Birgit. Ik ben bijna eenentwintig jaar oud en studeer verpleegkunde. Mijn grootste hobby’s zijn zeilen en surfen! Ik ben dus ook veel op het water te vinden. Samen met julllie gaan we een zomer vol leuke, gezellige en spectaculaire kampen tegemoet!

Lianne

Hoi! Ik ben Lianne, 19 jaar en studeer chemie in Groningen. In mijn vrije tijd sport ik graag, ik doe aan atletiek, wielrennen, hardlopen & in de zomer ben ik vaak op het water te vinden. Lesgeven/kampen begeleiden vind ik ontzettend leuk om te doen en heb heel veel zin om , de vetste avondspellen, de coolste zeiltrucks en nog veel meer leuks met jullie te delen!
Ik hoop jullie snel te zien!

Sammy

Hallo ik ben Sammy, 19 jaar en heb net m'n eerste jaar Chemie aan de Hanze Hogeschool volbracht. Deze zomer begeleid ik weer de kampen van het WAC wat de voorgaande jaren super gezellig was! M'n hobbies zijn windsurfen, skateboarden en gezellige bezigheden met vrienden! Bij het WAC zal je les krijgen in windsurfen van mij. Hopelijk zie ik je dan!

Rosa

Hey! Mijn naam is Rosa en ben 16 jaar. Ik ben voor school op dit moment bezig met de HAVO. Mijn hobby's zijn zeilen, surfen, piano spelen en tennissen. Ik heb heel veel zin in deze zomer en om er samen met jullie iets leuks van te maken, ik zie jullie snel!

Hidde

Hee, mijn naam is Hidde en ik ben 17 jaar. Ik begin komend jaar met mijn studie MBRT in Groningen en heb net de HAVO afgerond. In mijn vrije tijd surf en zeil ik veel, en heb er dan ook heel veel zin in om deze zomer het WAC-kamp te mogen begeleiden. Tot snel!