Maak kennis met de instucteurs van het Water Adventure Camp | Cnossen Leekstermeer

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Bel (0594) 51 20 73 of mail info@cnossenleekstermeer.nl

'Internetten op de kampeerplaats en in het restaurant '
'Zwemmen in subtropisch zwemkasteel Nienoord'
'Comfortabel overnachten midden in de natuur van Drenthe'
'Kamperen met een groep in een natuurlijke omgeving.'
'Onze walbegeleiding staat voor u klaar'
'Download nu onze APP!'

Team 2018

Maak kennis met de begeleiders van het Water Adventure Camp!

Het team zal dit jaar bestaan uit Ellen, Marijn, Sammy en Hidde.

Ellen

Hey! Mijn naam is Ellen van der Laan en ik ben 18 jaar, ik volg de opleiding Sport en Bewegen op het Alfa College waar ik net het tweede jaar heb afgerond. In mijn vrije tijd dans ik graag, een paar jaar geleden heb ik ook het WAC kamp gevolgd en daar een super tijd gehad dus ik kijk er naar uit en ik hoop je daar te zien!

Marijn

Hee watersporters, ik heet Marijn en ik ben bijna 18 jaar. Ik heb net mijn havo diploma op zak en ga volgend jaar verder met vwo. Ik zeil en surf zo ongeveer mijn hele leven al, dat zijn dan ook samen met roeien mijn grootste hobby’s. Ik ga dit jaar tijdens de WAC kampen jullie zeil en surf les geven. Ik heb er heel erg veel zin in en ik hoop jullie ook! Tot op het water!!

Sammy

Hallo ik ben Sammy, 20 jaar en heb net het tweede jaar Chemie aan de Hanze Hogeschool volbracht. Deze zomer begeleid ik weer de kampen van het WAC wat de voorgaande jaren super gezellig was! M'n hobbies zijn windsurfen, skateboarden en gezellige bezigheden met vrienden! Bij het WAC zal je les krijgen in windsurfen van mij. Hopelijk zie ik je dan!

Hidde

Hee, mijn naam is Hidde en ik ben 18 jaar. Ik ben bezig met het eerste jaar van mijn studie MBRT in Groningen. In mijn vrije tijd surf en zeil ik veel, en heb er dan ook heel veel zin in om deze zomer het WAC-kamp weer te mogen begeleiden. Tot snel!