Voor de ouders / verzorgers | Cnossen Leekstermeer

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Bel (0594) 51 20 73 of mail info@cnossenleekstermeer.nl

'Internetten op de kampeerplaats en in het restaurant '
'Zwemmen in subtropisch zwemkasteel Nienoord'
'Kamperen met een groep in een natuurlijke omgeving.'

Voor de ouders / verzorgers

Brengen en ophalen

Zondag om 13.00 uur is de aanvang van het Water Adventure Camp. Kinderen en ouders maken dan onder het genot van wat drinken kennis met de begeleiding en het kamp. Om circa 13.30 uur gaat het programma van start. Woensdag om 12.00 uur bent u als ouder van harte welkom bij de gezamenlijke afsluiting.

Twee-week formulier

Twee weken voorafgaand aan het Water Adventure Camp ontvangt u belangrijke informatie en een vragenformulier met betrekking tot medicatie, dieëten, fysieke problemen en dergelijke.

Onvoorziene kosten

Mogen zich plotseling onverwachte kosten voordoen, zoals een doktersbezoek, dan kan er in overleg met de ouders een voorschot gedaan worden door Cnossen Leekstermeer. Dit zal later worden verrekend.

Grenzen

Om het Water Adventure Camp zo leuk mogelijk te maken mag er veel. De begeleiding zal tijdens het kamp duidelijk aangeven als er iets voorkomt wat te ver gaat. Wel zijn er zeer duidelijke regels voor het gebruik van alcohol, drugs en roken.

Alcohol en drugs

Gedurende het Water Adventure Camp is zowel het nuttigen van alcohol als drugsgebruik, in welke vorm dan ook, NIET toegestaan. Mocht er toch alcohol genuttigd worden, dan is uitsluiting van het kamp mogelijk. Ook zullen de ouders hier per direct over worden ingelicht. Indien het gaat om drugsgebruik, zal er geen overleg plaatsvinden en zal je per direct uitsluiting krijgen voor het kamp.

Roken

Roken kan uitsluitend op de daarvoor bestemde rookplek en op tijdstippen die worden aangegeven door de begeleiding. Houdt er rekening mee dat er veel activiteiten zullen plaatsvinden waarbij niet gerookt kan worden.

Wijzigingen

Mochten er wijzigingen plaatsvinden (zoals familieproblemen of ziekte), dan moet dit zo spoedig mogelijk worden doorgegeven. Het is mogelijk om een annuleringsfonds af te sluiten. Klik hier voor de voorwaarden.

Groepsgrootte

De groepsgrootte zal variëren van circa vier tot vijftien deelnemers per Water Adventure Camp. Er wordt veel in teamverband gewerkt, wat er voor zorgt dat de kinderen elkaar snel leren kennen. Het kan voorkomen dat er niet genoeg deelnemers zijn. U verneemt dit dan uitelijk één week van tevoren per e-mail. Houdt uw e-mail dus goed in de gaten! In overleg kan deel genomen worden aan een andere week of volgt restitutie.

Verdeling van de tenten

De deelnemers slapen in Safari tenten op het groepskampeerterrein. Circa zes personen per Safari tent. Jongens bij jongens en meisjes bij meisjes. Tevens wordt er rekening gehouden met de verschillende leeftijden. De begeleiding slaapt in een eigen tent naast de deelnemers.

Maaltijden

Er wordt gezamenlijk ontbeten met vers brood, verschillend zoet / hartig beleg en voldoende drinken. Maaltijden worden bereidt door onze chef-kok en gezamelijk genuttigd op het kamp. Naast de maaltijden wordt er ruimschoots limonade, thee en fruit uitgedeeld. De instructeurs zien er op toe dat de deelnemers voldoende vocht binnen krijgen.

Zakgeld

Zakgeld is leuk, maar niet persé nodig (maximaal 15,00). In het paviljoen kunnen er ijsjes, snacks, frisdrank, ansichtkaarten, WAC petten en WACarmbandjes worden gekocht. Er is geen gelegenheid om te gaan winkelen.

Waardevolle spullen

Het meebrengen van (waardevolle) spullen is geheel op eigen risico.

Bij slecht weer

Regen is voor ons geen probleem. We varen niet uit als de wind te sterk is of er onweer in de lucht hangt. In het paviljoen wordt het weer nauwlettend in de gaten gehouden. Gelukkig zijn wij hierop voorbereid en kunnen wij indien nodig alternatieve activiteiten bieden. Door de opzet van het Water Adventure Camp zijn wij flexibel in wat we wanneer gaan doen.