Voordelige bootverhuur | Cnossen Leekstermeer

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Bel (0594) 51 20 73 of mail info@cnossenleekstermeer.nl

'Hier is het huren van een boot nog heel betaalbaar'

Voordelig varen op het Leekstermeer.

Dit account en bijhorend tegoed blijft jarenlang geldig en is alleen in te verzilveren bij watersportcentrum Cnossen Leekstermeer. Het tegoed is geldig op de gehele bootvloot, gedurende zeven dagen per week en niet inwisselbaar voor contant geld. Bij aanschaf betaald u eenmalig 100,00 en ontvangt u 150,00 aan huurtegoed, vergelijkbaar met 33 procent korting!

Bent u graag op het water, dan is dit watersportaccount de ideale uitkomst voor u en uw gezin. Tevens is het gebruik van een watersportaccount erg gemakkelijk. U en uw kinderen hoeven geen geld mee te nemen als zij het water op willen, gewoon even snel de gegevens melden bij de receptie en varen maar! U kunt dit jaar een boot huren gedurende de periode van 25 maart tot en met 1 november 2016. Na het aanmaken van een watersportaccount en het aanschaffen van huurtegoed kunt u, indien gewenst, direct een boot reserveren. Ook is het mogelijk om alleen een watersportaccount aan te schaffen en geen huurtegoed te nemen. U profiteert dan niet van de korting, maar wordt wel voorzien van alle gemakken om snel en eenvoudig een boot te reserveren.

Voorwaarden watersportkaart:

- Niet inwisselbaar tegen contant geld.
- Niet geldig in combinatie met overige kortingen, aanbiedingen en/ of acties.
- De kaart kan niet gebruikt worden in combinatie met groepsactiviteiten.
- Alleen te gebruiken bij watersportcentrum Cnossen Leekstermeer.

Schaf hier uw watersportaccount aan.

Klik hier om in te loggen met uw watersportaccount.

Indien u nog in het bezit bent van een oude watersportkaart met tegoed, dan heeft u een e-mail ontvangen met daarin de gegevens van uw nieuwe watersportaccount. Cnossen Leekstermeer heeft in 2015 namelijk alle oude watersportkaarten met een positief saldo geïmporteeerd naar het nieuwe botenverhuur systeem. Mocht deze e-mail u ontschoten zijn, dan kunt u deze alsnog opvragen bij de receptie. Houd hierbij graag uw huidige watersportkaartnummer bij de hand.