Kamperen tijdens Hemelvaart | Cnossen Leekstermeer

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Bel (0594) 51 20 73 of mail info@cnossenleekstermeer.nl

'Extra lang genieten tijdens Hemelvaart'

Extra lang genieten tijdens Hemelvaart.

Speciaal voor u zijn er diverse arrangementen samengesteld. Neemt u bijvoorbeeld het lange Hemelvaartweekend van woensdag 9 mei tot zondag 13 mei 2018. De ideale periode om even helemaal los te komen van de hectiek van alledag en extra lang te genieten van de rust die de omgeving u te bieden heeft.

Cnossen Leekstermeer biedt u de ideale vakantie aan het water in een prachtig natuurgebied en is uniek vanwege haar ruime opzet. Al vanaf € 124,10 kunt u samen, vijf dagen genieten op een van onze riante kampeerplaatsen. Het vele groen en de natuurlijke afscheiding biedt u volop privacy. Faciliteiten en voorzieningen als eigen water aansluiting, elektra aansluiting, internetverbinding (WIFI), warm water en sanitaire voorzieningen zitten bij de prijs inbegrepen, zodat u optimaal kunt genieten van dit arrangement. Het vakantiepark beschikt over een eigen restaurant, waar u kennis maakt met de mediterrane keuken van Drenthe. Laat u verwennen door overheerlijke kwaliteitsproducten en geniet met volle teuge van het adembenemende uitzicht over natuurgebied de Onlanden en het prachtige Leekstermeer.

Ook voor de kinderen is er bij Cnossen Leekstermeer van alles te beleven! Het vakantiepark is gelegen in een rustig gebied, waardoor u, uw kinderen met een gerust hart vrij kan laten rondstruinen en ravotten. Aan de rand van het Leekstermeer bevind zich een peuterstandje met speelvlot, evenwichtsbalk en grasveld voor de ouders. Op het hoofdkampeerterrein treft u een uitgebreide speeltuin aan en even verderop een speelplaats met volleybalveld en een omgevallen klimboom. Achterop de camping bevindt zich een kampvuurplaats, waar iedereen weer even kind wordt. Elke avond mag hier een kampvuur worden gestookt. Tot slot zit er aan de havenkant van het restaurant een gezellige recreatieruimte van de camping. Deze ruimte is vrij toegankelijk voor al onze campinggasten. Er is plek om aan tafel een spelletje te spelen, tv te kijken vanaf de bank of om je uit te leven tijdens een potje tafelvoetbal. Aan de buitenkant staat een tafeltennistafel, badjes en balletjes hiervoor zijn te leen bij de receptie.

Vindt u vier nachten kamperen wellicht net iets te lang, dan kunt u ook kiezen voor het korte Hemelvaartsweekend. Dit arrangement loopt van donderdag 10 mei tot en met zondag 13 mei 2018 en is al te boeken vanaf € 103,20 inclusief twee personen.

Boek hier uw Hemelvaartsweekend.

Ook is dit een ideaal moment om zo vlak voor de zomer alvast kennis te maken met de watersport. Lekker tijdens Hemelvaart leren zeilen of surfen? We hebben nog plekken vrij in onze cursussen! Klik hier voor meer informatie over de verschillende cursussen en boek direct!