Kamperen in de meivakantie | Cnossen Leekstermeer

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Bel (0594) 51 20 73 of mail info@cnossenleekstermeer.nl

'Een meivakantie om nooit te vergeten'

De meivakantie, ook wel Tulpenvakantie genoemd.

De kinderen hebben vrij van school en u wilt er graag even met z’n allen op uit? Cnossen Leekstermeer heeft speciaal voor u diverse arrangementen samengesteld rondom de meivakantie. Ideaal om even helemaal los te komen van de hectiek van alledag.

Camping Cnossen Leekstermeer biedt u een overgetelijke vakantie aan het water, in een prachtig natuurgebied en is uniek vanwege haar ruime opzet. U kunt de gehele week genieten op een van onze riante kampeerplaatsen. Het vele groen en de natuurlijke afscheiding biedt u volop privacy. Een eigen water aansluiting, elektra aansluiting, internetverbinding (WIFI), warm water en sanitaire voorzieningen zitten bij de prijs inbegrepen, zodat u optimaal kunt genieten van dit arrangement.

Het vakantiepark beschikt over een eigen restaurant, waar u kennis maakt met de mediterrane keuken van Drenthe. Laat u verwennen door overheerlijke kwaliteitsproducten en geniet met volle teuge van het adembenemende uitzicht over natuurgebied de Onlanden en het prachtige Leekstermeer. Naast de rust en gezelligheid op de camping is er in de nabij gelegen dorpen echter van alles te beleven gedurende de meivakantie. Naast de standaard bezienswaardigheden, zoals winkels, musea en activiteitencentra, zullen er in het dorp Leek ook speciale activiteiten worden georganiseerd.

Ook voor de kinderen is er bij Cnossen Leekstermeer van alles te beleven! Het vakantiepark is gelegen in een rustig gebied, waardoor u, uw kinderen met een gerust hart vrij kan laten rondstruinen en ravotten. Aan de rand van het Leekstermeer bevind zich een peuterstandje met speelvlot, evenwichtsbalk en grasveld voor de ouders. Op het hoofdkampeerterrein treft u een uitgebreide speeltuin aan en even verderop een speelplaats met volleybalveld en een omgevallen klimboom. Achterop de camping bevind zich een kampvuurplaats, waar iedereen weer even kind wordt. Elke avond mag hier een kampvuur worden gestookt. Tot slot zit er aan de havenkant van het restaurant een gezellige recreatieruimte van de camping. Deze ruimte is vrij toegankelijk voor al onze campinggasten. Er is plek om aan tafel een spelletje te spelen, tv te kijken op de bank of om je uit te leven tijdens een potje tafelvoetbal. Aan de buitenkant staat een tafeltennistafel, badjes en balletjes hiervoor zijn te leen bij de receptie.

Tussen de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren mag u uw kampeermiddel kosteloos op de camping blijven staan.