Gecombineerd watersportprogramma | Cnossen Leekstermeer

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Bel (0594) 51 20 73 of mail info@cnossenleekstermeer.nl

'Internetten op de kampeerplaats en in het restaurant '
'Zwemmen in subtropisch zwemkasteel Nienoord'
'Mooie ligging aan het Leekstermeer'
'Natuurlijk Leekstermeer'
'Ontbijten, lunchen en dineren op de Jarden'

Gecombineerd watersporten

Het gaat hierbij om een groepsactiviteit, waarbij u met z'n allen het water op gaat en actief geniet op het Leekstermeer en in natuurgebied de Onlanden. Dit programma bied ieder de mogelijkheid om in korte tijd meerdere watersportactiviteiten te beleven. Verschillende type boten worden gecombineerd en kunnen afwisselend en zelfstandig gebruikt worden. Met begeleiding vanuit Cnossen Leekstermeer op de wal die elk programmaonderdeel uitlegd en kan helpen bij de wisseling van activiteiten.

Een deel van onze boten wordt voor u gereserveerd. Uw voorkeur vernemen wij graag, zodat wij uw wens en onze beschikbaarheid op elkaar kunnen aanpassen. Wij kunnen voor u reserveren:

Fluisterboot (5-persoons)
Motorboot (bestuurder min. 18 jaar) (8- en 5 persoons)
Elektrische sloep (12-persoons)
Zeilboot Poly Valk (5-persoons)
Kano’s (1-, 2-, en 3-persoons)
Roeiboten (3-persoons)


Tarieven:

2 uur gecombineerd watersporten 8,75 per persoon
3 uur gecombineerd watersporten 11,25 per persoon
2 x 2 uur gecombineerd watersporten 17,50 per persoon
max 1 uur pauze bij 2 x 2 uur 2,50 korting
2 x 3 uur gecombineerd watersporten 22,50 per persoon
max 1 uur pauze bij 2 x 3 uur 2,50 korting

Voordeeltarieven in combinatie met horeca arrangementen, kampeerarrangementen of voor scholen: geen 8,75 maar 8,00; geen 11,25 maar 10,00; geen 17,50 maar 16 (en 2,00 korting bij max. 1 uur pauze); geen 22,50 maar 20,00 (en 2,00 korting bij max. 1 uur pauze).

Activiteiten kiezen

In oveleg met u kunnen wij komen tot een passend aanbod. Met fluisterboten en kano’s samen kan goed een tocht worden gemaakt, bijvoorbeeld naar het haventje van Leek, waar aldaar gewisseld kan worden van boot. Zeilboten reserveren wij graag voor u, wanneer er zeilers bij zijn of wanneer u die inhuurt bij Cnossen Leekstermeer. Motorboten (bestuurder minimaal 18 jaar) zijn vaak in trek bij grote en kleine mannen. Het is aan te raden de elektrische sloep specifiek te reserveren met kleine kinderen, senioren of mensen die het spannend vinden. Liefhebbers van het vissen kunnen dit doen met hun eigen hengel vanuit een roeibootje met anker, een vispas is hiervoor wel nodig.

Uitbreiden met zeilles, windsurfles of teambuilding activiteiten

De groepsactiviteit 'geobineerd watersporten' kan uitgebreid worden met zeilles, windsurfels en teambuilding activiteiten. Naar evenredigheid wordt het tarief per persoon dan aangepast, bijvoorbeeld als 15 deelneers van een groep van 45 deelnemers dit gaan doen, betaalt u voor 15 personen het hogere tarief.

Begeleiding

Inclusief begeleiding vanuit Cnossen Leekstermeer op de wal, die elk programmaonderdeel uitlegd kan helpen bij wisselen tussen activiteiten.

Exclusief begeleiding vanuit Cnossen Leekstermeer op het water, wat per instucteur 27,50 per uur kost. Reserveren is gewenst.

Vanuit de groep dienen schoolgaande deelnemers in voldoende mate begeleid en vergezeld te wroden. In veel gevallen is het wenselijk dat begeleiding mee gaat het water op gaat, hiervoor zijn boten beschikbaar. Leiding van de groep dient aanspreekbaar te zijn voor deelnemers en begeleidng van Cnossen Leekstermeer.

Iedere zeilboot dient te zijn voorzien van een voldoende ervaren zeiler.

Voorwaarden:

- Tarieven zijn gebaseerd op groepen vanaf vijftien personen
- Het aantal deelnemerw per activiteit is beperkt