Teambuildingactiviteiten | Cnossen Leekstermeer

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Bel (0594) 51 20 73 of mail info@cnossenleekstermeer.nl

'Internetten op de kampeerplaats en in het restaurant '
'Zwemmen in subtropisch zwemkasteel Nienoord'
'Natuurlijk Leekstermeer'
'Ontbijten, lunchen en dineren op de Jarden'

Teambuildingactiviteiten

Teambuildingactiviteiten zijn losse activiteit te boeken, in combinatie met elkaar en in aanvulliing op groepsactiviteit 'gecombineerde watersporten'.

Tarieven:

2 uur teambuildingactiviteit 8,75 per persoon
3 uur teambuildingactiviteit 11,25 per persoon
2 x 2 uur teambuildingactiviteit 17,50 per persoon
max 1 uur pauze bij 2 x 2 uur 2,50 korting
2 x 3 uur teambuildingactiviteit 22,50 per persoon
max 1 uur pauze bij 2 x 3 uur 2,50 korting

Voordeeltarieven in combinatie met horeca arrangementen, kampeerarrangementen of voor scholen: geen 8,75 maar 8,00; geen 11,25 maar 10,00; geen 17,50 maar 16 (en 2,00 korting bij max. 1 uur pauze); geen 22,50 maar 20,00 (en 2,00 korting bij max. 1 uur pauze).

SUP-pen:

Stand Up Padling is populair en wordt bij Cnossen Leekstermeer gedaa op windsurfplanken zonder zeil. SUPpen kan gelijktijdig met 20 personen, maar laat zicht goed combineren met kanoën en fluisterboot varen. (Surf)schoenen zijn verplicht. Meerprijs windsurfpak per persoon is 7,50. Begeleiding vanuit Cnossen Leekstermeer is aan te raden.

Vlotten bouwen:

Verschillende teams bouwen een vlot en varen vervolgens een spannende wedstrijd op het water. Onder begeleiding van een ervaren instructeur vanuit Cnossen Leekstermeer of vanuit uw eigen organisatie.

Vaarwandeltocht:

De deelnemers worden onder leiding van Cnossen, in c.a. 15 minuten naar het startpunt gevaren. Onder begeleiding van de groep zelf, volgt daarna een wandeling terug naar de camping. Deze activiteit heeft een aangepaste prijs van 2,50 per persoon.

Kanorace:

Begeleidde kano estafette met aansluitend zelfstandig en afwisselend varen in één, twee, en drie persoons kano’s.

Zeilwedstrijd:

Cnossen levert de wedstrijdleiding en na een inzeilperiode wordt een spannende zeilwedstrijd georganiseerd. Extra zeilbegeleiding is optioneel in overleg.

Begeleiding

Inclusief begeleiding vanuit Cnossen Leekstermeer op de wal, die elk programmaonderdeel uitlegd kan helpen bij wisselen tussen activiteiten.

Exclusief begeleiding vanuit Cnossen Leekstermeer op het water, wat per instucteur 27,50 per uur kost. Reserveren is gewenst.

Vanuit de groep dienen schoolgaande deelnemers in voldoende mate begeleid en vergezeld te wroden. In veel gevallen is het wenselijk dat begeleiding mee gaat het water op gaat, hiervoor zijn boten beschikbaar. Leiding van de groep dient aanspreekbaar te zijn voor deelnemers en begeleidng van Cnossen Leekstermeer.

Iedere zeilboot dient te zijn voorzien van een voldoende ervaren zeiler.

Voorwaarden:

- Tarieven zijn gebaseerd op groepen vanaf vijftien personen
- Het aantal deelnemerw per activiteit is beperkt