Groepskampeerterrein de Jarden | Cnossen Leekstermeer

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Bel (0594) 51 20 73 of mail info@cnossenleekstermeer.nl

'Kamperen met een groep in een natuurlijke omgeving.'

De ideale plek om even helemaal los te komen van de hectiek van alledag.

Er even lekker tussenuit met je familie, vereniging, vriendenclub of andere groep vanaf 10 personen? Ontdek samen alle facetten van groepsnatuurkampeerterrein de Jarden, een prachtig groepskampeerterrein gelegen in de natuurlijke omgeving van Drenthe.

Vanaf 7,70 per persoon, geniet u al van dit heerlijk ruime terrein met eigen water en elektra aansluiting, sanitaire voorzieningen, speelnatuur, sportveld, shelter en kampvuurplaats. Daarnaast biedt Cnossen Leekstermeer uw groep vele watersportactiviteiten en is ook uw trouwe viervoeter toegestaan op ons terrein. Het vakantiepark heeft een eigen restaurant, waar u kennis maakt met de mediterrane keuken van Drenthe. Laat u verwennen door overheerlijke kwaliteitsproducten en geniet met volle teuge van het adembenemende uitzicht over natuurgebied de Onlanden en het prachtige Leekstermeer.

Ook voor de kinderen is er bij Cnossen Leekstermeer van alles te beleven! Het vakantiepark is gelegen in een rustig gebied, waardoor u uw kinderen met een gerust hart vrij kan laten rondstruinen en ravotten. Aan de rand van het Leekstermeer bevindt zich een peuterstandje met speelvlot, evenwichtsbalk en grasveld voor de ouders. Op het hoofdkampeerterrein treft u een uitgebreide speeltuin aan en bij de Jarden een speelplaats met volleybalveld en een omgevallen klimboom. Achterop de camping bevindt zich een kampvuurplaats, waar iedereen weer even kind wordt. Elke avond mag hier een kampvuur worden gestookt. Tot slot bevindt zich aan de havenkant van het restaurant een gezellige recreatieruimte van de camping. Deze ruimte is vrij toegankelijk voor al onze campinggasten. Er is plek om aan tafel een spelletje te spelen, tv te kijken vanaf de bank of voor een potje tafelvoetbal. Buiten staat een tafeltennistafel. De batjes en balletjes hiervoor zijn te leen bij de receptie.