Recreatie | Cnossen Leekstermeer

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Bel (0594) 51 20 73 of mail info@cnossenleekstermeer.nl

'Internetten op de kampeerplaats en in het restaurant '
'Zwemmen in subtropisch zwemkasteel Nienoord'
'Kamperen met een groep in een natuurlijke omgeving.'
'Hier is het huren van een boot nog heel betaalbaar'

Recreatieve voorzieningen

Cnossen Leekstermeer heeft de ideale ligging om heerlijk te struinen door het riet en te springen over kleine slootjes. De camping en het groepskampeerterrein zijn gelegen tussen bossages, weilanden en struinpaadjes. Hutten bouwen, bomen klimmen, ravotten en lekker met handen en voeten in het water! Kortom; puur genieten in de natuur!

Recreatieruimte

Aan de havenkant van het restaurant ligt de recreatieruimte. Deze ruimte is geopend van 08:00 tot 23:00 uur en vrij toegankelijk voor al onze campinggasten. De tafel biedt plaats voor spelletjes en vanaf de bank kun je televisie of een film kijken. Ook staat er een tefeltennistafel en kun je er terecht voor een potje tafelvoetbal. Balletjes en batjes zijn te leen bij de receptie.

Speeltuin

Op het hoofdkampeerterrein bevindt zich een uitgebreide speeltuin. Hier vindt je een groot klimtoestel met daaromheen schommels, rekstokken en een wipwap.

Zwemstrand

Het ondiepe Leekstermeer is een ideale plek voor een frisse duik. Voor de jongsten is er een klein zwemstrand voor optimaal speelplezier, met daarnaast een grasveld. Hiervandaan kunt u als ouder uw kind(eren) goed in de gaten kan houden. Zwemvesten zijn te huur bij de receptie. Ook oudere kinderen halen hun hart op bij het Leekstermeer. Voor hun is er een evenwichtsbalk en zwemvlot te vinden. Wij raden aan waterschoenen te dragen tijdens het zwemmen.

Kampvuur

Er is natuurlijk niets leuker dan zelf (onder de twaalf jaar onder het toezicht van een volwassene) een vuurtje mogen stoken tijdens de vakantie. Hier is zeker aan gedacht en daarom mag er iedere avond een kampvuur worden gemaakt op de daarvoor bestemde kampvuurplaats. Deze is gelegen aan de achterkant van de camping.

Beachvolleybal

Tussen het hoofdkampeerterrein en het groepskampeerterrein vindt u het beachvolleybalveld. Een ruim volleybalveld bedekt met wit zand en een net op officiële hoogte biedt u volop speelplezier. Het lenen van een volleybal is mogelijk bij de receptie.