Receptie | Cnossen Leekstermeer

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Bel (0594) 51 20 73 of mail info@cnossenleekstermeer.nl

'Internetten op de kampeerplaats en in het restaurant '
'Zwemmen in subtropisch zwemkasteel Nienoord'
'Natuurlijk Leekstermeer'
'Ontbijten, lunchen en dineren op de Jarden'

Receptie

De receptie van Cnossen Leekstermeer bevind zich in het restaurant en is dagelijks geopend van 09.30 tot 17.00 uur. Gasten dienen zich eerst hier te melden, alvorens naar de kampeerplaats of chalet te gaan. Bij de receptie zijn tevens folders, ansichtkaarten, fietsroutes en toeristische informatie verkrijgbaar. Natuurlijk zijn wij in noodgevallen 24 uur per dag beschikbaar via 0594-512073.

EHBO en noodgevallen

Bij de receptie kunt u terecht voor eerste hulp bij ongelukken. In geval van nood en bij calamiteiten willen wij u verzoeken direct een melding maken bij de receptie. Wij zijn dag en nacht bereikbaar via het telefoonnummer 0594-512073. Tevens kunt u ook terecht bij de beheerderswoning op Meerweg 13, gelegen naast de slagboom.

WIFI

Het is zo ver! Vanaf november 2016 beschikt Cnossen Leekstermeer over Glasvezel, wat een grote bijdrage levert aan een snelle internetverbinding op het terrein. Aankomend seizoen kunnen zowel daggasten, bezoekers als campinggasten over het gehele vakantiepark gebruik maken van deze gratis internetverbinding middels WIFI.

Parkeren

Per kampeerplaats of chalet mag er één auto mee het terrein op. Uw auto mag op uw kampeerpaats staan. Bewoners van de chalets kunnen hun auto op de parkeerplaats naast de chalets parkeren. Overige auto's kunnen op het parkeerterrein langs de Meerweg geparkeerd worden. Op groepsnatuurkampeerterrein 'de Jarden' zijn geen auto's toegestaan.

Campinggas

Butaan- en propaanflessen (blauwe en grijze gasflessen) zijn verkrijgbaar via de receptie.

Milieustraat

De milieustraat bevindt zich bij de ingang van het hoofdkampeerterrein. Wij verzoeken u zoveel mogelijk gebruik te maken van deze milieustraat. De vuilnis wordt hier in de onderstaande categoriën GESCHEIDEN ingezameld. Alleen afval wat geproduceerd is op de camping kunt u storten in de milieustraat. Grofvuil (zoals koelkasten, surfplanken, tuinstoelen e.d.) moet u zelf wegbrengen naar de stort.

  • Glas
  • Papier en karton
  • Takken en ongeverfd houd
  • Groente,- fruit,- en tuinafval
  • Puin
  • Metalen
  • Klein chemisch afval
  • Rest afval