Omgeving | Cnossen Leekstermeer

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Bel (0594) 51 20 73 of mail info@cnossenleekstermeer.nl

'Internetten op de kampeerplaats en in het restaurant '
'Zwemmen in subtropisch zwemkasteel Nienoord'
'Kamperen met een groep in een natuurlijke omgeving.'
'Klimmen en klauteren op de camping'
'Natuurlijk Leekstermeer'

In de omgeving van Cnossen Leekstermeer.

Centraal gelegen in Noord Nederland in de Kop van Drenthe, te midden van het 2000 hectare groot natuurgebied de Onlanden ligt Cnossen Leekstermeer met haar camping, restaurant en botenverhuur. In de omgeving van Cnossen Leekstermeer valt veel te ontdekken. Steden als Groningen, Drachten en Assen zijn dichtbij en gemakkelijk bereikbaar. Tevens is een bezoek aan de Waddeneilanden erg leuk en prima te doen. Voor een onvergetelijke belevenis in Drenthe, komt u naar Cnossen Leekstermeer. Gun uzelf deze unieke belevenis en boek vandaag nog uw vakantie.

Rust en natuur.

Bij Cnossen Leekstermeer kunt u in alle rust genieten van de indrukwekkende natuur. Onze ligging nodigt uit tot mooie fiets,- en wandeltochten door de provincie Drenthe. Ook is de ligging aan het Leekstermeer ideaal om de watersport te verkennen. Tijdens een tocht over het water waant u zich in een geheel andere wereld. Weg van de drukte en hectiek komt u even helemaal tot uzelf.

Avontuur en actief.

Aan de andere kant biedt onze prachtige omgeving vele mogelijkheden om actief en avontuurlijk bezig te zijn. Een bezoek aan een van de vele molens zal u misschien aanspreken. Eveneens als een kijkje nemen bij de zeehondencreché in Pieterburen en watersporten op het Leekstermeer. Naast de prachtige omgeving en de indrukwekkende natuur lokt Drenthe met en rijke historie. De hunebedden en vele musea belichten de geschiedenis.