Verhuur | Cnossen Leekstermeer

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Bel (0594) 51 20 73 of mail info@cnossenleekstermeer.nl

'Internetten op de kampeerplaats en in het restaurant '
'Alle vrije dagen buitengewoon genieten'

Ingerichte kampeermiddelen

Natuurlijk kunt u alles zelf meenemen wanneer u komt kamperen, maar wij kunnen u ook een belangrijk deel uit handen nemen. Er zijn bij Cnossen Leekstermeer verschillende mogelijkheden:

Losse verhuur van Shepra tenten met slaapmatten (groepstenten). Geschikt voor plaatsing overal op de camping voor 6-8 personen. Geen verdere inrichting.

Glamping tenten; sfeervolle ingerichte 5 persoons tenten op houten vlonder op twee vaste plaasten op de camping. De foto's zijn ter indicatie, de tenten worden vanaf April 2018 te huur.

Ingerichte Glamping tenten

Deze twee vijf-persoons ingerichte tenten hebben twee slaapkamers, woonkamer, keukenblok en een veranda.

Informatie over onze ingerichte tenten

Shepra verhuurtenten

Deze praktische Shepra 500 verhuurtenten van Cnossen Leekstermeer hebben een doorsnee van vijf meter en zijn bij uitstek geschikt voor groepen. Er is genoeg ruimte voor acht personen en hun bagage. Natuurlijk kan je hem ook voor een gezin huren, maar in de tent is het één ruimte. Deze tenten hebben een vast kuipzeil en één stok in het midden. De tenten staan opgezet voor jullie klaar bij aankomst.Tevens is het mogelijk om self inflatable matjes van zeven cm dik te huren, die ook voor volwassenen goed liggen.

Tarieven Shepratent:

Één nacht 50,00
Twee nachten 70,00
Drie nachten 90,00
Vier nachten 100,00
Iedere aansluitende nacht 5,00


Tarieven Inflatable matjes:

Eerste vijf nachten, eenmalig 2,50

Per aansluitende nacht

0,50