Watersportaccount | Cnossen Leekstermeer

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Bel (0594) 51 20 73 of mail info@cnossenleekstermeer.nl

'Internetten op de kampeerplaats en in het restaurant '
'Onze walbegeleiding staat voor u klaar'
'Hier is het huren van een boot nog heel betaalbaar'
'Spetterend kinderfeestje op het Leekstermeer'
'Rondje Leekstermeer'

Watersportaccount

Bij Cnossen Leekstermeer is het huren van een boot nog heel betaalbaar. Na aanschaf van het huurtegoed kunt u voordelig een eindje varen. Dit account en bijhorend tegoed blijft jarenlang geldig en is alleen te verzilveren bij Cnossen Leekstermeer. Het tegoed is geldig op de gehele verhuurvloot, gedurende zeven dagen per week en niet inwisselbaar voor contant geld. Bij aanschaf betaalt u eenmaal 100,00 en ontvangt u 150,00 aan huurtegoed, vergelijkbaar met 33 procent korting!

Bent u graag op het water, dan is dit watersportaccount de ideale uitkomst voor u en uw gezin. Tevens is het gebruik van een watersportaccount erg gemakkelijk. U en uw kinderen hoeven geen geld mee te nemen als jullie het water op gaan, kwestie van uw gegevens melden bij de receptie en varen maar! Boten zijn te huur van 1 april tot en met 1 november. Na het aanmaken van een watersportaccount en het aanschaffen van huurtegoed kunt u, indien gewenst, direct een boot reserveren. Het watersportaccount voorziet u van alle gemakken om snel en eenvoudig een boot te reserveren.

Voorwaarden watersportaccount:

- Niet inwisselbaar tegen contant geld
- Niet geldig in combinatie met overige kortingen, aanbiedingen en/ of acties
- Het tegoed kan niet gebruikt worden in combinatie met groepsactiviteiten of een gelijktijdige huursom boven 150,00
- Alleen te gebruiken bij watersportcentrum Cnossen Leekstermeer

Voormalige watersportkaart bezitters

Indien je nog in het bezit bent van een oude watersportkaart met tegoed, dan heb je een email ontvangen met daarin de gegevens van je nieuwe watersportaccount. Wij hebben in 2015 namelijk alle oude watersportkaarten met een positief saldo geïmporteeerd naar het nieuwe botenverhuur systeem. Mocht deze e-mail je ontschoten zijn, dan kun je deze alsnog opvragen bij de receptie middels het telefoonnummer (0594) 512073 of stuur een email naar info@cnossenleekstermeer.nl. Graag het watersportkaartnummer bij de hand houden.

Aanschaffen watersportaccount: